måndag, januari 05, 2009

Nu är det revolution på gång

Jag byter skinn i år.
Jag startar med arbetet. Erfarenheten av att arbeta deltid som personlig assistent har varit lärorikt och givande på många sätt. Men det är inte vad jag skall göra av min tid, av mitt intellekt.
Jag vill ha ett arbete som för mig framåt, där jag får använda huvudet. Min kapacitet skall inte slösas med på det här sättet, jag har mer att ge världen.
Det är dags nu. Alltför lång tid har jag suttit passiv på ett arbete som egentligen bara försvårar min utveckling, som egentligen bara skjuter mig bakåt. Jag skall arbeta omgiven av det skrivna ordet, jag skall arbeta med de skrivna orden. Innesluten och intrasslad bland dem i dess olika skepnader. Inneslutna av pärmar eller flimrande på en skärm gör detsamma. Det är hit jag skall ta mig.

Det nya året startar så här, hör ni?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Man måste sätta punkt någonstans. Liksom. Göra skillnad på det som var då, och det som ska bli sen. Värna om sig själv och följa hjärtesnörpen. Congrats till Dig Marlan, som tagit beslutet!

ps. Att min ordverifiering är "angst" får jag ta som ett gott tecken ;) Att ta sådana här bra beslut som Du gör leder till en angst-fri tillvaro. Jepp.

Anonym sa...

Det kommer bli fint. Jag hejar på dig!

Arina sa...

Jag gratulerar till beslutet och känner igen mig själv i dina tankar.

C sa...

you go girrl!

Sara Britta sa...

Lycka till!

Anonym sa...

vad skönt med en människa som bestämmer sig, och vågar skriva det också. Kom ihåg känslan om/när dte går trögt. Lycka till!

marlan sa...

Tack så mycket alla, för uppmuntran! :)