tisdag, december 02, 2008

Livet med fantomhunden

Lola flyttade i söndags.
Inte ett öga var torrt, i varje fall inte på undertecknad. Men finaste Lola kommer få det bra hos sin familj i Linköping, med en liten unge på fem år att busa med hela dagarna. Han var dessutom inte rädd alls för hennes burdusa sätt, skrattade bara. Hon tyckte det var himla festligt tror jag.

Nu är lägenheten tom och vi har istället en fantomhund som heter Devil. Den följder oss hack i häl och måste ut på promenader ibland.
Som i skrivande stund t ex. Devil gillar att springa bredvid cykeln så nu skall vi ut på en premiärtur med Eulalia III (som vann omröstningen) eller Elfriede (som kom tätt efter). En kompromiss Elfriede III? Min cykel kan ju inte heta något som inte alls har en litterär koppling?
Förresten hittade jag den verkliga Eulialia III häromdagen. En imponerande liten skapelse, som lite grann påminner om något ur MarioKart.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Eulalia är väl namnet på Åsa-Nisses fru? Sen döper han sina skrotiga bilar och båtar till Eulalia och de brukar vara inne på den tredje, eftersom de kvaddar. Om din fina cykel inte ska bli för buskis borde den nog heta Elfriede III :)

Anonym sa...

Kikar in och lämnar spår.....*skickar ett rymdben till Devil också*

Hoppas du har det fint!
/
Lina

marlan sa...

Lina: Duu, skulle ju vilja ha nya lösenordet, men jag glömde skicka iväg ett mail.