torsdag, oktober 30, 2008

Obsessive-Compulsive Bookworm

Dagens test, som jag hittade hos Läser & Funderar. Mitt resultat är kanske inte helt långt från sanningen ändå? Föga överraskande.

What Kind of Reader Are You?
Your Result: Obsessive-Compulsive Bookworm
 

You're probably in the final stages of a Ph.D. or otherwise finding a way to make your living out of reading. You are one of the literati. Other people's grammatical mistakes make you insane.

Dedicated Reader
 
Book Snob
 
Literate Good Citizen
 
Non-Reader
 
Fad Reader
 
What Kind of Reader Are You?
Quiz Created on GoToQuiz


Det är blött och kallt ute. Lola skjuter axlarna (om man nu kan säga att en hund har axlar?) upp mot skyn, när vi promenerar. Hon kisar med ögonen och viker öronen bakåt. Att gå ut är inget vidare nu.
Jag kurar hemma med Tetris, drömmer om cyklar. Fick i födelsedagspresent pengar till en cykel. Jag saknar att cykla och numera bor vi såpass nära stan att man kan cykla dit på en kvart.
Så jag drömmer om cyklar, en grön Skeppshult Natur eller en blommig Electra Cruiser kanske? Eller kanske en cruiser med eldsflammor skulle passa en marlan bättre? Med eller utan cykelkorg, men med en förjäkla bra ringklocka. När våren kommer skall jag susa över Liljeholmsbron, in till söder och fika, kanske åka och simma, gå till biblioteket?

3 kommentarer:

Lurpack sa...

susa din väg mot stan. en god författare är alltid välkommen kring dessa holmar..

Anonym sa...

Skaffa dig en skeppshult, har en själv och den är ett av dom bästa köp jag någonsin gjort. Det tråkiga att där jag bor nu kan jag inte cykla, visst nerför kommer vara som en dröm, men hem igen uppför alla dessa dödar backar, vågar inte tänka. Så det blir bara bil för mig nu. Bor man i malmberget då tycks man inte cykla.

marlan sa...

lurpack: nog skall jag susa mot holmarna jag, när jag väl har cykeln. Det finns alltid kaffe att dricka och litteratur att dryfta, visst?

lena: nu har jag bestämt mig, det blir ingen skeppshult dock.
Malmberget, vad kul.. min mamma kommer därifrån. :)