onsdag, augusti 06, 2008

Mitt hemliga liv

Solen skiner från en blå himmel. Sanden känns het under fötterna, medan jag springer genom öknen. Ja, det är varmt, svettdropparna stänker ner i sanden medan jag springer.
Jag slår till en box, ut poppar en röd svamp som jag äter och växer till dubbla storleken. Jag hittar gyllene mynt lite här och var.
Jag springer vidare och plattar till en Goomba, ilsket stirrande på mig med kritvita tänder. Lite som en bulldog korsad med en svamp.

Lakitu slänger Spiny Eggs från ett moln på himlen, de slår i marken omkring mig och kläcks till taggiga varelser. Jag råkar få en på mig och krymper tillbaka till lill-jag igen. Skit!! Jag kastar mig upp på Lakitu, knuffar ner honom och stjäl hans moln. Sucker, ät bajs!!
Jag stiger högt mot skyn och fångar rikedomar. Utsikten över den vidträckta öknen är magnifik. Långt bort syns palmer och gigantiska pyramider. Plötsligt vittrar molnet sönder under mina fötter och jag faller neråt... ner,ner, rakt i tandprydda käftarna på en gigantisk blomma som slukar mig med hängselbyxor, keps, mustasch och allt...

D kom hem tidigare från jobbet i måndags eftermiddag. Jag vaknade och stapplade yrvaken ut i köket där han lämnade över ett paket. Jag förstod ingenting. Paket till mig?Jag kliade mig i ögonen och öppnade.
I paketet låg ett nytt Nintendo DS Lite och två spel; New Super Mario Bros. och The World Ends with You. Samt ett svart och rosa fodral, att ha konsolen i. Tyvärr var de helrosa konsolerna slut, talade D om. Det fick bli en svart. Ingen var gladare än jag för det färgvalet.

Så, på jobbet inatt gör jag ovanstående: äter svamp, färdas i kloaker och slår sköldpaddor på käften. Och apropå Super Mario Bros, kolla här. Inte för att jag skulle vilja ha det så hemma, men det är ändå fräckt!
Har även fått ett tips via Bokhora. Tori Amos-låtar tolkade i serieform! Jag blir också sjukligt exalterad och måste beställa Comic Book Tattoo Tales snarast möjligast!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jaaa. Comic Book Tattoo Tales vill jag ha bums och basta!

Anonym sa...

Ja herregud, jag blev helt till mig när jag läste om Tori Amos-grejen. Spexigt! Synd bara att jag inte kan öppna plånboken på ett tag... För övrigt var det där Mario-rummet galet! Haha.

marlan sa...

Ja, ett hett tips är att beställa via Amazon. Blir billigare skulle jag tro.

La Bibliofille sa...

Nintendo, mmm! Längtar efter mitt 8-bitars!

Är inget större jazzfreak, men Neskvartettens nintendolåtar svänger hur mycket som helst!

http://www.myspace.com/nesquartet

marlan sa...

Ahh. Ja, min plan är att få pappa att förstå att vill ta hem mitt 8bitars till Sthlm.
Det råder delade meningar om detta.

Roligt med Neskvartetten!! :D

La Bibliofille sa...

8-bitars är bäst! Jag säger bara Ice Climer och Super Mario Bros 1!